søndag 14. februar 2010

Vimsen vimser videre....Herlighet, alt gikk på tverke for min del.
Ventet jo som kjent på garnet til tunikaen..før vi skulle til fjels og campingvogna på fredag..OG blogge det. Garnet kom før vi dro, jeg nådde tilogmed å nøste det opp. Siden vi har mobiltbredbånd anså jeg det ikke som ett problem å blogge på kvelden.
Men den gang ei.. Har ny maskin med windows 7, som ikke støtter mbb uten videre. Tok kontakt med telenor, som ikke kunne hjelpe meg siden jeg måtte ha en driver før jeg kunne komme på nett. Å man må jo ha nett for å få den drivern.. Grrrr..

Men jeg kunne jo sende bilde av det nye garnet til Fjellrosa, på mms..tenkte jeg. Joda, bildet ble tatt og skulle sendes.. Hah.. Ny mobil, UTEN fjellrosas nr. Da var gode råd dyre.
PLING..hadde jo fått en sms hos Jaja, så hennes nr hadde jeg. Da kunne jeg jo bare sende det til henne.. Som tenkt så gjort. Skuldrene senket seg og strikkingen kunne begynne.

Da startet dritt været.. For å gjøre en lang historie kort, vi dro hjem lørdag. Nå er alt i balanse her igjen. Selv om Jaja ikke fikk blogget bildet mitt, regner jeg med at "sjefen" ikke disker meg selv om fargen på tunikaen ikke er turkis, som først blogget.
OL-dag 2 :

3 kommentarer:

 1. Ikke lett når alt kommer på tverke, men håper du får gang i strikketøyet igjen:)

  SvarSlett
 2. Å det var ikke mye hjelp å få hos meg da :)
  Dessuten... jeg ha ikke lagt opp til mitt strikk engang... Ting tar Tid i heimen her og jeg SKAL ha ferdig genseren til Tuppelura iløpet av kvelden/natta....

  SvarSlett
 3. Samme farge og garn som jeg strikker i jo :-)
  Jaggu god smak du ;-)

  SvarSlett