tirsdag 23. februar 2010

Bildeoppdatering fra Jane.

På tide å dokumentere ferdige (og nesten ferdige) prosjekter.
Her er vesten min i mål. Den ser helt snål ut, der den ligger "slengt" på gulvet, så jeg tror jeg må koste på meg ett bilde med en kropp inni, så den skal komme til sin rett :)
Oppskrift fra DSA, strikket i Sulka på pinne nr 6 og 7, ca 530 gram totalt. Mangler knapper på skulderen, som ligger hjemme på spisestuebordet :)

Lue nr 2, også Empire, er ferdig og overlevert svigrinne før jeg fikk tatt bilde...


Ishbel-sjalet mitt blir såååå fint! Har nå kun igjen 2 omganger før felling. Har strikket str stor glattstrikk, og str liten lace. BabySilk fra DSA, på pinne nr 3,5. Regner med å bruke tett oppunder 150 gram garn.
Så langt i OL har det blitt 2 stk Empire-luer, 1 stk Baktus-sjal, 1 stk vest, og snart 1 Ishbel-sjal. Mariusen har fått hvile noen dager, men SKAL frem igjen så snart jeg har felt av Ishbel. Håper å komme i mål med strikkingen i det minste før OL er over... :)

I dag er det nye spennende øvelser, så lykke til damer, både med strikking og gull-sanking... Jeg ser selv at jeg har litt "trøbbel" om det blir for spennende... Pinnene går ofte litt vel fort, og når spenningen senker seg litt, må jeg strikke tilbake... :) Men alt i alt går det jo fremover, og jeg synes det er helt topp å ha OL som alibi for å sitte hjemme å strikke hver kveld :)
Posted by Picasa

1 kommentar:

  1. Så fine ting! Gleder meg til å se bilde av vesten med en kropp i. Det viser bedre hvordan den ser ut. Ishbelsjalet blir veldig fint.

    Du har jammen vært produktiv! Jeg sitter fremdeles med det ene sjalet mitt, jeg....

    SvarSlett