tirsdag 23. februar 2010

Bittami er i mål - og starter ekstraomganger:-)

Jippi - jeg er i mål med både Cobblestone og tunika:-)
Den ble helt ferdig i kveld, mens Jansrud og Svindal tok sølv og bronse for Norge.

Og gjett om jeg er fornøyd. Jeg har tunikaen på nå, og snakk om deilig, varmt plagg nå i kulden. Dette kommer til å bli en favoritt, og selv om hverken mønster eller snitt er noe spesielt på denne, så ble jeg superfornøyd med en gang jeg tok den på. Og det er ikke ofte når det gjelder strikkeplagg til meg selv...

Jeg har også rukket å strikke tre luer til kreftavdelingen på St. Olavs Hospital.
Disse tre har jeg lagt ut garn til i et tidligere innlegg.
Den øverste er en Turn a square-lue, og den ble strikket dagen før jeg dro på vinterferie.
Den rosa og grå har jeg strikket i går kveld og i dag, og den nederste strikket jeg på turen nordover. Lettvint og kjekt reise-strikketøy:-)
Alle er strikket i Viking babyull, en merinoull som er deilig og myk.

Jeg legger ut litt mer babyull og litt Drops Merino Ekstra Fine, og håper å få stikket enda et par luer før OL er over...

4 kommentarer:

 1. Lueproduksjonen til en del av olympiastrikkerne er av en annen verden, spør du meg. Jeg ville aldri klart så mange luer på så kort tid. Tunikaen din ser deilig ut! Ikke noe er bedre enn å oppdage, når man har brukt tid på å strikke et plagg, at det er akkurat så fint som man trodde det skulle bli.

  SvarSlett
 2. Tunikaen ble utrolig flott, og du kledde den veldig godt. Luene ser varme og gode ut. Kan tenke meg at innen OL er ferdig så har du nok strikket opp resten av garnet også ja... Lykke til.

  SvarSlett
 3. Heisan den var stilig da Bittami! Gratulerer med flott gjennomført tunika! Og sideprosjekt luer ser bra ut! Stå på! Det er ennå mer ol igjen!

  SvarSlett
 4. Veldig kledelig og fin tunika !!
  Godt jobba !!!

  SvarSlett