torsdag 18. februar 2010

Bildeoppdatering fra Jane.

OL er gøy, og strikkepinnene omtrent ryker når det er som mest spennende... :-) Bildene kom selvfølgelig i feil rekkefølge, men hva spiller vel det for rolle.

Her er Mariusen som jeg nå holder på med. Veldig stolt av meg selv, som hadde såpass selvdisiplin at jeg startet på denne, fremfor andre spennende prosjekter... Bolen nærmer seg mønsteret, det skal bli godt med litt forandring, selv om det blir litt "dårligere" tv-strikk. Strikker den i Smart, str 14 år, og har bestemt meg for å ta den *%&¤&* monteringa fremfor å gi bort en "jente-genser" til en gutt...


Lue til min svigerinne... Lua er kul, men jeg synes den ble litt for lang... Må strikke en til etterhvert, og korte ned på antall rapporter... Ikke veldig heldig bilde, mønsteret blir litt borte, og liggende er den jo ikke i nærheten så fin som den er på et hode, men sånn ble det nå... I hvert fall; 1. ol-prosjekt i mål.

Vesten min, fra DSA... Den blir i grunn fin, men kanskje litt kort og bred (og det skal den jo og være, men...) Jeg har bestemt meg for at den får bli sånn, så får jeg heller prøve å strekke den litt i våt tilstand. Selvfølgelig mangler jeg garn som fryktet, så her manlger 5 cm vr.bord rundt erm-hullene... Håper jeg får kommet meg til DSA i dag...
OL-prosjekt nr 2, mitt deilige baktus-sjal, med egenkomponert heklekant. Strikket i Puno og er bare fantastisk deilig!! Puno er overraskende drøyt, så det har ikke gått med mer enn ca 2,5 nøste til hele skjerfet. Det var ca 190 langt når det var ferdig, men det blir lenger og lenger under bruk... :) NYDELIG å ha på seg. Restegarnet skal selvfølgelig bli LUE.


Glemte selvfølgelig å ta bilde av mer deilig Puno-garn og planer for dette, men det får komme siden... Nydelig beige, som skal bli hals og lue (tenker jeg) .
Posted by Picasa

1 kommentar:

  1. Du er utrolig produktiv, synes jeg! Ikke bare det, det blir veldig fine plagg også. :)

    SvarSlett