lørdag 13. februar 2010

OL dag 2 påbegynt.


Nå har jeg kommet så langt på sommerjakken. Det går da fremover.. Forbi første hulmønster.
Jeg håper jeg får strikket en del idag også.

7 kommentarer:

 1. Den blir så fin! Jeg spurte under forrige innlegg hvor du har funnet oppskriften? I natt var jeg logget på Ravelry og sendte "teamet" mitt hit for å kikke på bildene, og der var det en amerikansk dame som også forelsket seg i ditt prosjekt. Jeg lovte å spørre for henne også hvor oppskriften kommer fra. Håper ikke det er frekt, det er bare en så veldig fin jakke!

  SvarSlett
 2. Å, jeg tror jeg har funnet jakka, i heftet mandarin petit 0604. Men toppen på det øverste bildet, er den fra et annet hefte? Jeg trodde kanskje de var et sett. :-)

  SvarSlett
 3. Og nå fant jeg det andre også, i et Mandarinhefte med nummer 0905. Nå ble jeg litt flau over at jeg maser sånn om noe jeg kunne finne ut selv. Beklager! Ta det som et kompliment, det er kjempefine plagg!

  SvarSlett
 4. unnskyld jeg ikke fikk svart deg:) Det er mandarin petit hefte nr 0604.. det er gammelt.. tror det er fra i fjor... koselig noen likte det:)

  SvarSlett
 5. Likte fargen du bruker så godt jeg !! Det blir flott !!!

  SvarSlett
 6. Lekker jakke og fargen er kjempefin.
  Garnet jeg bruker er Nepal, det nye garnet fra Drops.

  SvarSlett
 7. Lekker farge og lang har du kommet også .målbåndet mitt må værefeil for teppe blir mye større.sukk ut og kjøpe mere garn . Men den jakke er bare råfin og alle har jo enhaug prosjekter . Men moro er det jeg ser ikke tv jeg hører og med bare tap er det like greit :))

  SvarSlett