fredag 12. februar 2010

Mitt OL-prosjekt

Jeg skulle egentlig blogge dette i går, men var ferdig på jobb kl 19 og snuppa kom ikke i seng før kl 20. Og jeg var så trøtt fordi snuppa var oppe før kl 6 i går morges, så kl 21.30 var jeg i seng (etter å nesten ha sovnet i stua).


Jeg makter ikke å gape over for mye, så på meg blir det "bare" et sjal. Det skal strikkes av to hesper silkegarn i grønt.Jeg nøstet opp det ene hespet i går, var noen knuter og andre feil på tråden så jeg får se om det klippes bort eller bare strikker det inn. Jeg har heller ikke bestemt meg for pinner, men tar vel et par rundpinner i bambus som er ledige.

Blir hjemme med syk snuppa i dag, så jeg får kanskje begynt nu på dagtid allerede... *hihi* Noen fordeler må det jo være å ha sykt barn.

5 kommentarer:

  1. Kjempefint garn! Jeg er forresten ikke med på "bare" et sjal. Jeg skal lage et sjal også, og det er ikke bare, bare! :-)

    SvarSlett
  2. Lekkert garn!!!!!! Og som andre og sier...ekke bare bare med sjal!!! Gleder meg og se

    SvarSlett
  3. Oi, nå kom jeg på at jeg har et hespe av dette liggende jeg og. Deilig garn å strikke i syns jeg, men noen nøster har alt for mange tråder og sånn .grrr. Gleder meg til å se sjalet ditt !! Og et sjal er langt fra "bare", så det så :)

    SvarSlett