fredag 12. februar 2010

Jane's planer.


Søren, hvor ble innelgget av... Prøver igjen!
For de som mistenker at det har klikket, så har det ikke det altså. Jeg skjønner at jeg aldri i verden blir ferdig med alt dette, men det er en helgardering :o)
Empireluer... En grå, og blir den fin, så blir det en brun også... Kjempefin til niesa mi, så nå ønsker svigerinna mi seg en også, så da må hun vel få det... Den andre skal JEG ha (2010 skulle tross alt bli MITT år)
Skjerf!! Puno skal bli Baktus, men jeg må kjøpe til litt garn først. Babysilken skal bli Ishbel, også til meg selv, og bare meg... :o)
En vest fra DSA, tykt garn og tykke pinner, og en tunika fra Dale. Kjekk OL-Strikk begge deler, og i hvert fall vesten SKAL jeg ha ferdig.

Nok en Marius... Phu! Nå kan jeg dette mønsteret snart i søvne, så jeg er litt lei, men kjekk tv-strikk dette og. Det er til en snart 13 år gammel gutt, som syntes min niese sin Marius var såååå fin (og det er jo veldig hyggelig, så da må han jo få en egen). Vurderer rundfelling, men synes kanskje det er litt jente, men i og med at han som skal ha den er veldig gutte-gutt, så kanskje jeg kan lure meg unna monteringen også denne gangen... Noen som har noen meninger...?

Målet er å få ferdig lua/luene, vesten og Mariusen, men nå har jeg i hvert fall gardert meg så godt det lar seg gjøre... kanskje blir det noe helt annet som blir ol-strikk etter hvert, det gjenstår å se :o) Lykke til damer, med både strikking, og medalje-jakt på tv :o)
Posted by Picasa

3 kommentarer:

 1. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee skal du sove og eller???? dææææ d va masse..gleder emg og se hva du klarer

  SvarSlett
 2. Jeg VET jeg ikke klarer alt da, men på VM-strikken glemte jeg å legge inn planene, så nå har jeg hel-gardert... :0) Og ja, jeg skal sove, jeg elsker nemlig å sove (men hater å legge meg), og jeg har årsavslutning og lange dager på jobb i tillegg...

  Ingen kan si noe på ambisjonene i hvert fall *flir*

  SvarSlett
 3. Det kaller jeg Planer!
  Du kan jo strikke på senge i stedenfor å lese bok, så ser du at du klarer det meste!
  Lyke til!

  SvarSlett