søndag 28. februar 2010

Siste dag....og litt vedmodig

Siste dag av OL og litt vedmodig, syns vi har hadt det så kos her inne!!!! Håper dette frister til gjentagelse , bare og følge med på mesterskapstrikk siden :-) UTROLIG hva som er blitt produsert gjennom disse ukene jeg er kjempe imponert!!!!!
De som har blogget FØR bilde og har blogget ETTER bilde har fått 2 stjerner ved navnet sitt...noen jeg har misset??????????
Enda noen timer igjen til fristen går ut da , så det er bare og henge i for de som ikke har blogget slutt bilde enda!!
Jeg for min del banner på stjernegensern og føler det blir en UFO, med wire brekk og betennelse i skuldra - 
I morgen blir en travel dag for meg, men skal se om jeg får til og trekke pallen, om ikke blir det gjordt den kommende uka!!! LYKKE TIL alle sammen!!! OG TUSEN TAKK for at dere ville bli med!!!!!

4 kommentarer:

 1. Jeg har blogget bilder i bloggen min!!
  Det er faktisak flere dager siden både genseren og piggsvinet ble blogget.
  ...og så har jeg strikket februarsokkene, men de var ikke påmeldt.

  http://blogg.hobbyboden.com/anneelise/index.php

  SvarSlett
 2. Tusen takk for at du dro i gang dette, Fjellrosa! Det har vært skikkelig morsomt å følge med her underveis. Morsomt å få rapporter og ikke minst se bilder av ting i alle stadier av arbeid. Det har vært inspirerende.

  SvarSlett
 3. Jeg henger meg på Anne-Marie og takker deg, Fjellrosa! Det har vært kjempegøy å være med, og å følge alle som engasjert har strikket og heiet om hverandre. :-)
  Supert initiativ - igjen!

  SvarSlett
 4. Så flott!!! OG tusen takk for flotte ord!!! Jeg er utrolig gira på slike prosjekter!!! OG til sommern blir det nytt opplegg vet dere!!! Håper mange blir med der og!!!!!!!Klemsssssss

  SvarSlett